Nevada Tribal Health Directors Meeting

Thursday November 12, 2015 9:00 a.m. – 11:45 a.m.

Inter-Tribal Council of Nevada Conference Room 680 Greenbrae Dr. Sparks NV 89431

Call In Number: 1-641-715-3635

Code: 330170#

[Tentative Agenda]

- 1. 9:00 a.m. Call to order
- 2. 9:00 a.m. Invocation
- 3. 9:05 a.m. Introductions (Accomplishment/Constraint –10 minutes)
- 4. 9:15 a.m. Jon Kirwan, PhD Division of Public & Behavioral Health (30 minutes)
- 5. 9:45 a.m. Leslie Steve, Mental Health Substance Abuse Project Director (30 minutes)
 - Update: Mending the Circle Grant
- 6. 10:15 a.m. Daryl Crawford ITCN Executive Director (15 minutes)
 - Update
- 7. 10:30 p.m. Monty Williams, SNAC Director (15 minutes)
 - Update
- 8. 10:45 a.m. Shannon Sprout Division of Health Care Financing & Policy (30 minutes)
- 9. 11:15 a.m. Loren Ellery Phoenix Area IHS Deputy Director Nevada Operations (30 minutes)
 - Update
- 10. 11:45 a.m. Next Scheduled Meeting, proposed: December 10, 2015
- 11. Adjournment